Temporary Employment

Temporary Employment - Εταιρία Προσωρινής Απασχόλησης (Ε.Π.Α.)

Η ISS Human Resources A.E. ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 2002 και αποτελεί 100% θυγατρική εταιρία του Ομίλου ISS, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη όλων των μορφών της ευέλικτης εργασίας αφού προσφέρει πλήρεις & αποτελεσματικές λύσεις στην κάλυψη των αναγκών των επιχειρήσεων σχετικά με το ανθρώπινο δυναμικό.

Η ISS Human Resources είναι η 1η Εταιρία στη χώρα που έλαβε άδεια λειτουργίας, από το Υπουργείο Απασχόλησης, ως Εταιρία παροχής υπηρεσιών προσωρινής απασχόλησης ενώ παράλληλα διαθέτοντας άδεια λειτουργίας Ιδιωτικού Γραφείου Ευρέσεως Εργασίας (ΙΓΕΕ), κατέχει ηγετική θέση στον χώρο εύρεσης και διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού. Στόχος της είναι η παροχή εξειδικευμένων και πελατοκεντρικά διαμορφωμένων λύσεων που απευθύνονται σε κάθε τμήμα εταιρειών και καλύπτουν όλη την ιεραρχική βαθμίδα στελεχών.

Ενδεικτικά συνεργαζόμαστε με κορυφαίες εταιρείες του κλάδου της βιομηχανίας, της  ενέργειας, παροχής υπηρεσιών, logistics, φαρμακοβιομηχανίας και φιλοξενίας. Ειδικά στον ξενοδοχειακό τομέα, συνεργαζόμαστε με όλες τις πολυεθνικές εταιρείες του χώρου, καθώς και με τα μεγαλύτερα  5* ξενοδοχεία, μία αγορά που ήταν διστακτική αρχικά στην αποδοχή της κουλτούρας του μοντέλου οutsourcing.

Ως αποτέλεσμα των προσπαθειών μας, την περασμένη χρονιά, η οργανική ανάπτυξη της ISS Human Resources ανήλθε σε 30%.

Η ISS Human Resources προσφέρει ένα ευρύ φάσμα παροχής υπηρεσιών Ανθρωπίνου Δυναμικού που σχετίζονται τόσο με τη προσωρινή απασχόληση όσο και με τη μόνιμη στελέχωση προσωπικού, την εύρεση αλλά και την αξιολόγηση του προσωπικού, τη διαχείριση της μισθοδοσίας, την εξ ολοκλήρου κατάρτιση των εργαζομένων, την επανατοποθέτηση των εργαζομένων κ.λπ.

 

Τι είναι αυτό που μας διαφοροποιεί σήμερα από τον ανταγωνισμό;

H ISS HUMAN RESOURCES A.E. ακολουθεί πιστοποιημένες κατά ISO 9001 διαδικασίες επιλογής – αξιολόγησης και διαχείρισης μισθοδοσίας ανθρωπίνου δυναμικού, οι οποίες διασφαλίζουν υψηλά standards υπηρεσιών και σε συγκεκριμένους χρόνους υλοποίησης ακόμα και μετά την ολοκλήρωση των projects που αναλαμβάνουμε. Αναζητούμε διαρκώς την Αριστεία παρέχοντας υπηρεσίες που εξυπηρετούν το σκοπό του πελάτη, μέσω άμεσης και αποτελεσματικής κάλυψης θέσεων. Κύριο μέλημά μας ο εντοπισμός και η ανάλυση των ιδιαιτεροτήτων των αναγκών που παρουσιάζoυν οι σύγχρονες επιχειρήσεις στη δεδομένη χρονική στιγμή, προτείνοντας ευέλικτες λύσεις που επιφέρουν σημαντική βελτίωση του κόστους.

 • Το προσωπικό όλων των ειδικοτήτων που παρέχουμε, προέρχεται από μια οργανωμένη βάση βιογραφικών, αξιολογείται μέσω αναβαθμισμένων τεχνικών συνέντευξης και τεστ αξιολογήσεων, έχει προϋπηρεσία σε ανάλογες θέσεις και συστάσεις από προηγούμενους εργοδότες.
 • Με γνώμονα την ενδυνάμωση του δυναμικού μας ενισχύουμε με σεμινάρια από έμπειρους επαγγελματίες (π.χ.σε ειδικότητες του ξενοδοχειακού κλάδου), για να ανταποκρίνονται πλήρως στις  απαιτήσεις  των πελατών μας.
 • Η εξειδικευμένη εκπαίδευση  συνέβαλε σημαντικά στην αύξηση της απόδοσης του προσωπικού, ενώ κατ’ επέκταση βελτίωσε την παρεχόμενη υπηρεσία μας στον πελάτη διασφαλίζοντας καταρτισμένο δυναμικό. 

 

H ISS Human Resources εξασφαλίζει υψηλή ποιότητα και εξειδίκευση στους εξής τομείς:

 1. Εύρεση & Αξιολόγηση προσωπικού
 2. Παροχή ανθρώπινου δυναμικού διαφόρων ειδικοτήτων
 3. Διαχείριση μισθοδοσίας
 4. Διαχείριση βιογραφικών

Touchpoint@ISS

Στην ISS, δημιουργούμε καλύτερες εμπειρίες στο χώρο εργασίας, ένα σημείο εστίασης κάθε φορά. Επιτυγχάνουμε το παραπάνω παρέχοντας τις αξέχαστες εκείνες εμπειρίες για τον πελάτη, τους εργαζόμενους στον πελάτη και τους συνεργάτες-επισκέπτες του πελάτη. Αναζήτησε κι εσύ τα Touchpoints της ISS!

Ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα;
Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομά σας
Παρακαλούμε συμπληρώστε το επώνυμό σας
Παρακαλούμε συμπληρώστε το τηλέφωνό σας
Παρακαλούμε συμπληρώστε μια έγκυρη διεύθυνση email
Το GDPR είναι ο νέος Ευρωπαϊκός Κανονισμός περί Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (EE 2016/679) που έχει τεθεί σε ισχύ από τις 25 Μαΐου 2018 για όσες εταιρείες τηρούν βάσεις δεδομένων.
Τηρώντας λοιπόν, τους κανόνες εμπιστευτικότητας και απορρήτου, σύμφωνα με τη γενική μας Δήλωση Απορρήτου και Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα πρέπει να έχουμε την ρητή συγκατάθεσή σας, ώστε να τηρούμε τα στοιχεία σας με σκοπό την επικοινωνία μας μαζί σας. Μάθε περισσότερα
Invalid Input

Like, Follow or Subscribe

Στην ISS Ελλάδας βοηθάμε τους πελάτες μας να εργάζονται σε ένα ασφαλές, καθαρό και υγιεινό περιβάλλον εργασίας. Τους απαλλάσσουμε από το βάρος της διαχείρισης και συντήρησης των κτιριακών εγκαταστάσεών τους, υποστηρίζοντας τους να ασχολούνται εστιασμένα με τη βασική επιχειρηματική τους δραστηριότητα, δεσμευόμενοι παράλληλα για την κορυφαία υπηρεσία.

 

Για περισσότερα από 42 χρόνια νοιαζόμαστε για την επιχείρησή τους σαν να είναι δική μας.

 • Υποκατάστημα Θεσσαλονίκης
 • Ποσειδώνος 87
 • 570 01, Πυλαία
 • Τηλ.: +30 2310 026 500
 • Fax:  +30 2310 334 728
 • Κεντρικά Γραφεία
 • Λ. Συγγρού 194
 • 176 71, Καλλιθέα
 • Τηλ.: +30 2130 113 300
 • Fax:  +30 2130 113 301
ISS © 2020 ALL RIGHTS RESERVED
WEBSITE DESIGNED AND DEVELOPED BY WebiN

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη δυνατή πλοήγηση σε αυτήν.
Μάθε περισσότερα