Η Εταιρία

Η ΙSS με μια ματιά

 Στην ISS Ελλάδας βοηθάμε τους πελάτες μας να εργάζονται σε ένα ασφαλές, καθαρό και υγιεινό περιβάλλον εργασίας.

Τους απαλλάσσουμε από το βάρος της διαχείρισης και συντήρησης των εγκαταστάσεων τους, υποστηρίζοντας τους να ασχολούνται εστιασμένα με την βασική επιχειρηματική τους δραστηριότητα.   

Για περισσότερα από 41 χρόνια νοιαζόμαστε για την επιχείρησή τους σαν να είναι δική μας.

______________

H ISS Facility Services ιδρύθηκε το 1977 και σήμερα, ως market leader και Νο.1 εταιρία στον κλάδο του Facility Management στην Ελλάδα, διαθέτει μια δυναμική ομάδα 1.700 δεσμευμένων εργαζόμενων προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις υπηρεσιών για κάθε επιχείρηση.

Τo μοντέλο υπηρεσιών της ISS βασίζεται στη δημιουργία υπεραξίας για τους πελάτες της, καθώς αναλαμβάνει όλες τις υποστηρικτικές εργασίες, οι οποίες και δεν ανήκουν στο κύριο αντικείμενο εργασίας τους.

Με αυτό τον τρόπο, οι πελάτες της ISS επικεντρώνονται αποκλειστικά στην επίτευξη των στρατηγικών τους στόχων, ενώ ταυτόχρονα απολαμβάνουν τα ασύγκριτα πλεονεκτήματα της συνεργασίας με τον κορυφαίο ειδικό στον τομέα της παροχής υπηρεσιών.

Τα τελευταία χρονιά, η ISS, απέσπασε συνολικά 25 βραβεία για τις δραστηριότητες της στην ελληνική αγορά. Συγκεκριμένα:

Facilities Management

2 Winner, 5 Gold, 5 Silver, 1 Bronze

Human Resources

2 Excellence, 1 Silver, 1 Bronze, 2 Honorable distinction

Health & Safety

1 Gold, 2 Silver, 2 Bronze

Environmental

1 Silver

Το όραμά μας

"Να Γίνουμε ο Σπουδαιότερος Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών στην Ελλάδα"
 

 

Οι Αρχές & οι Αξίες μας

Οι Αρχές Ηγεσίας απεικονίζουν τον τρόπο με τον οποίο η έννοια της ηγεσίας εφαρμόζεται στην ISS. Λειτουργούν συνδυαστικά ως κατευθυντήρια γραμμή και ως σημείο αναφοράς για εμάς και συμβάλλουν στο να αναδείξουμε στο μέγιστο τις δυνατοτήτων των ανθρώπων μας. Μετατρέπουν τις αρχές μας σε πράξεις και περιγράφουν εκείνες τις συμπεριφορές που ξεχωρίζουν έναν επιτυχημένο ηγέτη μέσα στην ομάδα μας. Με λίγα λόγια οι Αρχές Ηγεσίας της ISS αποτυπώνουν τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούμε ως οργανισμός.

 1. Προτεραιότητα μας ο πελάτης
 2. Έχουμε πάθος για υψηλές αποδόσεις  
 3. Ενθαρρύνουμε την καινοτομία
 4. Φερόμαστε στους ανθρώπους με σεβασμό
 5. Λειτουργούμε ως παράδειγμα προς μίμηση
 6. Παρακινούμε και ενθαρρύνουμε
 7. Αναπτύσσουμε τους εαυτούς μας και τους άλλους
 8. Η ομαδικότητα είναι το κλειδί της επιτυχίας μας
 9. Η ISS είναι Μια Εταιρία με Κοινές Αξίες, Ισχυρό όνομα και Ενιαία στρατηγική

Οι Εταιρικές Αξίες της ISS αποτελούν ένα από τα βασικά κλειδιά της επιτυχίας μας, καθότι καθορίζουν την εταιρική κουλτούρα και καθοδηγούν την συμπεριφορά μας απέναντι στους συναδέλφους, πελάτες και λοιπούς συνεργάτες.

 1. Ειλικρίνεια
 2. Επιχειρηματικό Πνεύμα
 3. Υπευθυνότητα
 4. Ποιότητα

ΙΣΤΟΡΙΑ

 • 1977

  Ίδρυση της Εταιρίας στην Ελλάδα με μετόχους την ISS A/S & τα Τσιμέντα «Ηρακλής»

 • 1988

  Εξαγορά 100% από την ISS A/S

 • 2002

  Ίδρυση της ISS Human Resources Α.Ε. (100% θυγατρική του Ομίλου ISS Ελλάδας)

 • 2004

  Μετονομασία σε ISS Facility Services Α.Ε.

 • 2005

  Εξαγορά της εταιρίας καθαρισμού «Καθαροτεχνική Α.Ε.»

 • 2006

  Εξαγορά της «Selas North Α.Ε.» και ενίσχυση της παρουσίας στη Βόρεια Ελλάδα

 • 2007

  Εξαγορά της εταιρίας καθαρισμού «Ποιότητα Ζωής»

 • 2008

  Εξαγορά της «ASPIS Security» και ενίσχυση της παρουσίας στις υπηρεσίες Security | Πρώτο IFS συμβόλαιο

 • 2014

  Η ISS έλαβε 10 βραβεία (6 FM, 2 HR, 1 H&S, 1 Environmental) |
  Πώληση της ISS Security Α.Ε.

 • 2015

  Η ISS έλαβε 8 βραβεία (4 FM, 3 HR, 1 H&S) |
  Ίδρυση της ISS Integrated Facility Management Α.Ε. (100% θυγατρική του Ομίλου ISS Ελλάδας)

 • 2018

  Από τον Ιανουάριο του 2018, η ISS Facility Services είναι μία αμιγώς ελληνική εταιρία η οποία συνεχίζει να παρέχει τις υπηρεσίες της μέσω του The Power of the Human Touch ως ο αποκλειστικός συνεργάτης του ISS Group στην Ελλάδα

Ομάδα Διοίκησης

 • Κωνσταντίνος Μωραϊτάκης

  President & CEO

  Ο Κωνσταντίνος Μωραϊτάκης εντάχθηκε στην ISS Facility Services το 2012 ως CFO και από τον Ιανουάριο του 2018 ασκεί καθήκοντα Προέδρου & Διευθύνοντος Συμβούλου. Σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και είναι κάτοχος πτυχίου ΜΒΑ με εξειδίκευση στο Accounting & Finance. H καριέρα του ξεκίνησε ως Οικονομικός Αναλυτής στην GlaxoSmithKline το 1999, όπου παρέμεινε δύο χρόνια. Κατά τη διετία 2001-2003 εργάστηκε στην εταιρεία Αvon Cosmetics ως Planning & Reporting Supervisor. Στη συνέχεια εργάστηκε στην εταιρεία Pfizer Hellas, οπού κατά τη διάρκεια της απασχόλησης του στην εταιρεία, ανέλαβε καθήκοντα αρχικά Business Finance Manager και κατόπιν Οικονομικού Διευθυντή.

 • Σπύρος Τσιτσώνης

  CFO

  Ο Σπύρος Τσιτσώνης εντάχθηκε στην ISS Facility Services τον Οκτώβριο του 2018 ως CFO και μέλος της Ομάδας Διοίκησης. Ξεκίνησε την εργασιακή του εμπειρία ως Chief Accountant στην NETMED Group. Στη διάρκεια της επαγγελματικής του πορείας ανέλαβε ρόλους με κυριότερους αυτόν του Accounting Manager στην PIAGGIO HELLAS και έπειτα στην BEIERSDORF HELLAS, του Finance Manager στην REDOUTE HELLAS και στη συνέχεια στην BARD HELLAS, ενώ από το 2016 κατείχε τη θέση του Financial Services Director στην RED TREE. Είναι κάτοχος πτυχίου Οικονομικών από το Πανεπιστήμιο του Πειραιά.

 • Βασίλης Μαυρομμάτης

  Commercial Director

  Ο Βασίλης Μαυρομμάτης εντάχθηκε στην ISS Facility Services τον Σεπτέμβριο του 2018 ως Commercial Director και μέλος της Ομάδας Διοίκησης. Είναι απόφοιτος Τεχνικής Σχολής με εξειδίκευση ως «Τεχνικός Η/Υ και Ηλεκτρονικών Μηχανών Γραφείου» και ξεκίνησε την εργασιακή του εμπειρία πριν από περίπου 17 έτη ως Επικεφαλής Τεχνικού Τμήματος σε εταιρία πληροφορικής. Από το 2005 εργάζεται σε Εμπορικές θέσεις σε εταιρείες στο χώρο της πληροφορικής. Το 2008 ξεκίνησε να εργάζεται στη Xerox Hellas, οπού ανέλαβε αρχικά καθήκοντα ως Senior Account Manager και κατόπιν ως Διευθυντής Πωλήσεων στο τμήμα μεγάλων λογαριασμών.

 • Φωτεινή Σπύρου

  Operations Director

  Η Φωτεινή Σπύρου κατέχει τη θέση της Operations Director από το 2017. Εντάχθηκε στην ISS Facility Services για πρώτη φορά το 1993. Έχει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο του Facility Management κι έχει αναλάβει στο παρελθόν καίριες θέσεις στην οργάνωση της ISS όπως Human Capital Director, Business Development Director, Merger & Acquisition Director κ.α. Είναι κάτοχος πτυχίου Στατιστικής και Πληροφορικής από το ΟΠΑ και μεταπτυχιακού MSc in Finance από το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδας (DEREE).

 • Χριστίνα Κατσάμπαλου

  HR Director

  Η Χριστίνα Κατσάμπαλου κατέχει τη θέση της HR Director της ISS Facility Services από το 2018. Ξεκίνησε να εργάζεται στην ISS Facility Services το 2002 στελεχώνοντας το τμήμα Προσωπικού και Μισθοδοσίας και από το 2012 ανέλαβε τα καθήκοντα της Payroll & Personnel Manager του Ομίλου. Σπούδασε στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο τμήμα Ιστορίας & Αρχαιολογίας και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου MSc in International Business Management με εξειδίκευση στο International Human Resource Management.

Ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα;
Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομά σας
Παρακαλούμε συμπληρώστε το επώνυμό σας
Παρακαλούμε συμπληρώστε το τηλέφωνό σας
Παρακαλούμε συμπληρώστε μια έγκυρη διεύθυνση email
Το GDPR είναι ο νέος Ευρωπαϊκός Κανονισμός περί Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (EE 2016/679) που έχει τεθεί σε ισχύ από τις 25 Μαΐου 2018 για όσες εταιρείες τηρούν βάσεις δεδομένων.
Τηρώντας λοιπόν, τους κανόνες εμπιστευτικότητας και απορρήτου, σύμφωνα με τη γενική μας Δήλωση Απορρήτου και Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα πρέπει να έχουμε την ρητή συγκατάθεσή σας, ώστε να τηρούμε τα στοιχεία σας με σκοπό την επικοινωνία μας μαζί σας. Μάθε περισσότερα
Invalid Input

Like, Follow or Subscribe

Η ISS ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1977 ως θυγατρική εταιρία και μέλος του ISS Group με έδρα την Κοπεγχάγη (Δανία).

 

Από τον Ιανουάριο του 2018, η ISS Facility Services είναι μία αμιγώς ελληνική εταιρία η οποία συνεχίζει να παρέχει τις υπηρεσίες της μέσω του The Power of the Human Touch ως ο αποκλειστικός συνεργάτης του ISS Group στην Ελλάδα.

 • Υποκατάστημα Θεσσαλονίκης
 • Ποσειδώνος 87
 • 570 01, Πυλαία
 • Τηλ.: +30 2310 026 500
 • Fax:  +30 2310 334 728
 • Κεντρικά Γραφεία
 • Λ. Συγγρού 194
 • 176 71, Καλλιθέα
 • Τηλ.: +30 2130 113 300
 • Fax:  +30 2130 113 301
ISS © 2019 ALL RIGHTS RESERVED
WEBSITE DESIGNED AND DEVELOPED BY WebiN

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη δυνατή πλοήγηση σε αυτήν.
Μάθε περισσότερα