Υγιεινή & Ασφάλεια

Με περισσότερους από 1.700 δεσμευμένους εργαζόμενους σε όλη την Ελλάδα, είναι απαραίτητο να ευθυγραμμίσουμε τη στάση και τη συμπεριφορά μας, ώστε να αναπτύξουμε και να προάγουμε μια ενιαία κουλτούρα σε θέματα Υγιεινής & Ασφάλειας.

Στην ISS για να καταφέρουμε να αναπτύξουμε την κουλτούρα στις παραπάνω ευαίσθητες έννοιες, ξεκινήσαμε με μια βασική διατύπωση κανόνων ασφάλειας που αφορούσαν τις 10 κοινές δραστηριότητες του οργανισμού μας.

Δεδομένου ότι δραστηριοποιούμαστε σε ολόκληρη την χώρα και οι άνθρωποι μας προέρχονται από διαφορετικές χώρες και ομιλούν διαφορετικές γλώσσες, αποτέλεσε για εμάς μια ξεχωριστή πρόκληση το να καταφέρουμε ο κάθε εργαζόμενος να κατανοήσει πλήρως την κουλτούρα ασφάλειας - γεγονός που θα διασφάλιζε την τήρηση και ενσωμάτωσή αυτής εντός της κάθε επιχείρησης. Άλλωστε το 97% των ανθρώπων μας εργάζονται 24 ώρες το 24ωρο και 365 ημέρες τον χρόνο στις εγκαταστάσεις των πελατών μας.

Ο στόχος, τελικά, επιτεύχθηκε με τη δημιουργία ολιγόλεπτων βίντεο κινουμένων σχεδίων, τα οποία προωθούν εύκολα και γρήγορα τους δέκα κανόνες ασφάλειας!

Τα εν λόγω βίντεο δε διαθέτουν φωνή (για να μην είναι αυτό εμπόδιο στην λεκτική κατανόηση των κανόνων) ενώ τα έχουμε αναρτήσει στο κανάλι της ISS στο YouTube, έτσι ώστε να είναι προσβάσιμα απ’ όλους.

Κατ’ αυτόν τον τρόπο καταφέραμε να πετύχουμε τόσο την πλήρη κατανόηση όσο και τη ευαισθητοποίηση όλων των εργαζομένων σχετικά με την ενιαία κουλτούρα ασφάλειας καθώς επιδιώκουμε να έχουμε μια ανοιχτή κουλτούρα ασφάλειας, όπου οι εργαζόμενοι να αισθάνονται ασφαλείς να αναζητούν συμβουλές και να διατυπώνουν τις ανησυχίες τους.

Συνοψίζοντας, το όραμα της ISS συμπεριλαμβάνεται στον αριθμό "100":

Με το να είμαστε το νούμερο 1 στο χώρο μας, αναγνωρισμένοι ως πρωτοπόροι σε ζητήματα υγιεινής, ασφάλειας & περιβάλλοντος, με το να εργαζόμαστε με 0 θανατηφόρα ατυχήματα και μηδέν 0 σοβαρά εργατικά ατυχήματα στους χώρους εργασίας μας.

Στο πλαίσιο αυτό, η ISS έχει κατακτήσει και 3 βραβεία (1 Gold, 1 Silver, 1 Bronze) στα H&S Awards 2014, 2015 & 2018, αποδεικνύοντας την ευαισθησία μας σε θέματα Υγιεινής & Ασφάλειας.

Εγχειρίδιο Ασφάλειας
Το Εγχειρίδιο του Οδηγού
Working with chemicals
Δείτε το ενημερωτικό βίντεο
Working at heights
Δείτε το ενημερωτικό βίντεο
Stopping unsafe work
Δείτε το ενημερωτικό βίντεο
Permit to work
Δείτε το ενημερωτικό βίντεο
Manual handling
Δείτε το ενημερωτικό βίντεο
Housekeeping
Δείτε το ενημερωτικό βίντεο
Energy isolation
Δείτε το ενημερωτικό βίντεο
Electrical safety
Δείτε το ενημερωτικό βίντεο
Driving safety
Δείτε το ενημερωτικό βίντεο
Confined spaces
Δείτε το ενημερωτικό βίντεο
Ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα;
Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομά σας
Παρακαλούμε συμπληρώστε το επώνυμό σας
Παρακαλούμε συμπληρώστε το τηλέφωνό σας
Παρακαλούμε συμπληρώστε μια έγκυρη διεύθυνση email
Το GDPR είναι ο νέος Ευρωπαϊκός Κανονισμός περί Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (EE 2016/679) που έχει τεθεί σε ισχύ από τις 25 Μαΐου 2018 για όσες εταιρείες τηρούν βάσεις δεδομένων.
Τηρώντας λοιπόν, τους κανόνες εμπιστευτικότητας και απορρήτου, σύμφωνα με τη γενική μας Δήλωση Απορρήτου και Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα πρέπει να έχουμε την ρητή συγκατάθεσή σας, ώστε να τηρούμε τα στοιχεία σας με σκοπό την επικοινωνία μας μαζί σας. Μάθε περισσότερα
Invalid Input

Like, Follow or Subscribe

Η ISS ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1977 ως θυγατρική εταιρία και μέλος του ISS Group με έδρα την Κοπεγχάγη (Δανία).

 

Από τον Ιανουάριο του 2018, η ISS Facility Services είναι μία αμιγώς ελληνική εταιρία η οποία συνεχίζει να παρέχει τις υπηρεσίες της μέσω του The Power of the Human Touch ως ο αποκλειστικός συνεργάτης του ISS Group στην Ελλάδα.

  • Υποκατάστημα Θεσσαλονίκης
  • Ποσειδώνος 87
  • 570 01, Πυλαία
  • Τηλ.: +30 2310 026 500
  • Fax:  +30 2310 334 728
  • Κεντρικά Γραφεία
  • Λ. Συγγρού 194
  • 176 71, Καλλιθέα
  • Τηλ.: +30 2130 113 300
  • Fax:  +30 2130 113 301
ISS © 2018 ALL RIGHTS RESERVED
WEBSITE DESIGNED AND DEVELOPED BY WebiN

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλιστεί η καλύτερη δυνατή πλοήγηση σε αυτήν.
Μάθε περισσότερα